BLOG

UMÓW SIĘ

NA ROZMOWĘ

myBrain Rzeszów

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Definicje

Strona mybrain.pl (zwana także Blogiem) – oznacza zorganizowaną platformę informatyczno-informacyjną podłączoną do sieci Internet stworzoną przez Zespół myBrain, umożliwiającą Użytkownikom korzystanie z mechanizmów informatycznych oraz treści opracowanych przez Zespół Mybrain/lub jego Partnerów, a także innych zasobów sieci Internet.

Polityka prywatności – mniejszy dokument regulujący zasady przetwarzania danych osobowych oraz zachowania prywatności użytkowików naszego Serwisu.

Użytkownik – oznacza każdą osobę, która w jakikolwiek sposób korzysta z Serwisu mybrain.pl

Usługi – oznacza usługi świadczone drogą elektroniczną przez mybrain.pl

Informacje podstawowe

Mybrain.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego klienta mybrain.pl i użytkownika serwisów oraz szkoleń prowadzonych przez mybrain.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie https://mybrain.pl/polityka-prywatnosci

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę:

Mybrain.pl nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/ użytkowników swoich serwisów, szkoleń oraz innych usług.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisów, nie korzystać z kursów prowadzonych przez mybrain.pl oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych mybrain.pl

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwisów należących do mybrain.pl możesz zostać poproszona/y o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszona/y, to w większości przypadków imię, adres e-mail i numer telefonu.

Staramy się, aby w każdym miejcu, w którym wymagamy podania danych osobowych określić w jakim celu są nam potrzebne.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty w naszym Serwisie, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkownik

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym Blogiem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie lub przesłanie Tobie informacji, zgodnych z nieniejszą Polityką Prywatności.

Komu możemy udostępnić Twoje dane osobowe

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego Bloga, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Subskrypcja bezpłatnych szkoleń, biuletynów, newsletterów

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych wiadomości wysyłanych przez mybrain.pl  wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail. Pola te są obowiązkowe. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy wysyłkowej. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu czytelnikowi materiały oraz informacje. Imię pozwala nam zwracać się do czytelników po imieniu.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, kurs e-mailowy, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na ich otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową wiadomości związane z tymi publikacjami.

Niezapowiedziane Wiadomości

Mybrain.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z niniejszą Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości mybrain.pl rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego blogów, szkoleń, usług i produktów (np. wprowadzenie nowych funkcji, promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne.

Informacje komercyjne wysyłane są sporadycznie, ograniczana jest ich objętość. Mybrain.pl zobowiązuje się wysyłać wyłącznie informacje o tematyce ściśle związanej z prowadzonymi serwisami i innymi usługami.

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Mybrain.pl nie ma możliwości zabezpieczenia przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary serwisów należących mybrain.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia realizacji funkcji w portalu.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla danych użytkownika (są stosowane przez większość portali internetowych). Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku (są to domyślne ustawienia przeglądarek internetowych i nie jest wymaga żadna konfiguracja ustawień komputera przez użytkownika). W większości przypadków nie wymaga to żadnej konfiguracji przeglądarki internetowej ze strony użytkownika. Standardowo pliki cookies są akceptowane.

W przypadku pytań proszę pisać na adres: kontakt@mybrain.pl. Odpowiemy na każde pytania dotyczące polityki ochrony danych przekazanych nam przez użytkowników i klientów naszych serwisów.

Zmiana/modyfikacja danych osobowych

Każdy użytkownik usług i serwisów mybrain.pl ma możliwość wglądu w dane osobowe oraz ich modyfikacji lub usunięcia. Aby takiej modyfikacji dokonać prosimy o kontakt na kontakt@mybrain.pl. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich. Od momentu zalogowania w Systemie cały czas komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem jest szyfrowana.

Zgodność z przepisami

Mybrain.pl przestrzega przepisów ustawy o danych osobowych oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną (ustawy te można pobrać ze strony: http://dokumenty.rcl.gov.pl/DziennikUstaw).

 


 

blog

Copyright 2018 myBrain. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z polityką prywatnści.

myBrain Rzeszów
myBrain Rzeszów
myBrain Rzeszów

homepage

umów się na rozmowę

biofeedback

mindfulness

joga

o nas

kontakt

współpraca

polityka prywatności

Centrum Rozwoju myBrain

Biofeedback, Joga, Mindfulness, Rzeszów